MENI

Pomoćnici

Gordana Stijović, Rešenjem o nastavljanju rada na položaju pomoćnika direktora,postavljena na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - Sektor za upravljanje i raspolaganje stvarima u javnoj svojini stečenim po sili zakona, na pet godina,Rešenjem Vlade od 08. marta 2018. godine.

Aleksandra Gavrilović, postavljena na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - Sektor za imovinski postupak, na pet godina, Rešenjem Vlade od 29. decembra 2016. godine.

Dragana Gođevac Obradović, postavljena na položaj vršioca dužnosti pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - Sektora za evidenciju i poslove upisa javne svojine Republike Srbije, od 25. marta 2021.godine, na tri meseca.

Dr Radomir Tešić, postavljen na položaj vršioca dužnosti pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - Sektora za finansijsko-materijalne i opšte poslove, od 08. januara 2021. godine, na tri meseca.

Đorđije Roganović, postavljen na položaj vršioca dužnosti pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije - Sektor za upravljanje graničnim i pograničnim prelazima, od 02. februara 2021. godine, na tri meseca.

Snežani Vukotić, Rešenjem o prestanku rada na položaju pomoćnika direktora, Republičke direkcije za imovinu - Sektor za građevinsko zemljište, zbog podnošenja pismene ostavke, prestaje rad sa 08.12.2020 godine Rešenjem Vlade od 10. decembra 2020. godine.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
 Iskazivanje interesovanja za vakcinisanje protiv COVID-19  Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo