MENI
Naslovna » Aktuelnosti » Potpisivanje ugovora sa dobitnicima koji su izvučeni u trećem i četvrtom kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Potpisivanje ugovora sa dobitnicima koji su izvučeni u trećem i četvrtom kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

23.02.2023.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali i direktor Republičke direkcije za imovinu Jovan Vorkapić potpisali su ugovore o dodeli četiri stana dobitnicima koji su izvučeni u trećem i četvrtom kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Potpisivanje četiri ugovora realizovano je sa Minom Luković iz Čačka, Kristijanom Cudarom iz Pančeva, Zoranom Stojičićem iz Beške i Željkom Mijatovićem iz sela Jagnjilo kod Mladenovca.

Mali je naglasio da je u ovoj nagradnoj igri učestvuje rekordan broj građana Srbije, odnosno da je do sada poslato oko sto miliona računa.

„Hvala svima koji su učestvovali u ovoj nagradnoj igri. Vi ste dali doprinos da izgradimo svest da u našoj Srbiji treba da se izborimo sa sivom eknomijom i da uzimamo fiskalne račune. Po prvi put je ova nagradna igra digitalna. Po prvi put se skeniraju QR kodovi, čime pokazujemo da idemo u korak sa svetom kada su u pitanju nove tehnologije. Verovali ili ne, mi u ovom trenutku imamo oko sto miliona računa koji su poslati u ovoj nagradnoj igri. Više od 900.000 naloga je aktivno. Taj broj raste iz dana u dan. Uspeli smo da izgradimo svest kod građana da je važno da se borimo protiv sive ekonomije, da uzimamo fiskalne račune, da gradimo lepšu i uspešniju Srbiju koju ostavljamo našoj deci“, rekao je Mali.

Dobitnici su se zahvalili i podelili svoje impresije sa prisutnima.

U nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ u ovom ciklusu izvlači se ukupno deset stanova u Beogradu, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 1.682.424,33 evra.

Šest stanova koji se dodeljuju se nalazi u Zemunu, u naselju Zemunske kapije (jednoiposobni i dvosobni), a četiri na Novom Beogradu, u Bloku 63, u Ulici Jurija Gagarina (dvosoban, dva trosobna i jedan četvorosoban).

Do sada je izvučeno osam stanova, i u ovom ciklusu predviđeno je još jedno izvlačenje za dva stana, u subotu, 25. februara.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja Izvod banke kao dokaz o uplati
Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo