MENI

Pomoćnici

Gordana Stijović, Rešenjem o nastavljanju rada na položaju pomoćnika direktora,postavljena na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije- Sektor za upravljanje i raspolaganje imovinom u javnoj svojini stečenom po sili zakona, na pet godina,Rešenjem Vlade od 08 marta 2018 godine.

Snežana Vukotić, Rešenjem o nastavljanju rada na položaju pomoćnika direktora, postavljena na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu- Sektor za građevinsko zemljište , na pet godina, Rešenjem Vlade od 08. marta 2018 godine.

Aleksandra Gavrilović, postavljena na položaj pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike srbije- Sektor za imovinski postupak, na pet godina, Rešenjem Vlade od 29 decembra 2016 godine.

Dragana Gođevac Obradović, postavljena na položaj vršioca dužnosti pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije- Sektora za evidenciju i poslove upisa javne svojine Republike Srbije, od 16. 03.2018 na šest meseci.

Dr Radomir Tešić, postavljen na položaj vršioca dužnosti pomoćnika direktora Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije-Sektora za finansijsko-materijalne i opšte poslove.

Informatror o radu Registar nepokretnosti u javnoj svojini Stvari u javnoj svojini koje su predmet otuđenja
Uzmi račun i pobedi Narodna skupština Republike Srbije Predsednik Republike Vlada Ustavni sud Srbije Vrhovni kasacioni sud Srbije Republičko javno tužilaštvo